Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Ruiten en koplampen Stella Vie

Informatie over dit project

Ook dit jaar zijn wij weer partner en sponsor van het Solarteam Eindhoven met hun nieuwe auto de Stella Vie. Zal dit net zo’n succes worden als haar voorganger?
In samenwerking met de TU Eindhoven waar het Solarteam Eindhoven zich huisvest hebben wij de prachtige ramen gevacuümvormd voor de Stella Lux.

Wij mogen onszelf gerust specialisten noemen met dit knap staaltje werk.
Ondanks dat er op een prototype mal is gevormd (polyurethaanschuim) zie je hier niks van terug in het eindproduct. Deze mal is helemaal afgeschuurd en daarna in de 2K lak gezet.

Zouden de studenten door het heldere zicht de overwinning in de wacht gesleept hebben? Er zijn in ieder geval meerdere prijzen gewonnen door onze studenten!

Wil je ook hoogwaardige producten? Neem dan snel contact met ons op!


Wat klanten zeggen

Heb je vragen of een offerte nodig?

Wij reageren altijd snel op je offerteaanvraag. Mocht je nog niet helemaal weten hoe uw product precies gemaakt moet worden? Geen probleem, stuur ons een omschrijvende offerte aanvraag en onze ervaren kunststof engineers denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere projecten

#

Einstein’s hoofd

Een kunststofontwerp voor de beursstand van Protopro.

Bekijk project
#

Ruiten van Ecorunner VII Universiteitsteam Delft

Ons team van kunststofengineers heeft in opdracht van de TU Delft de ramen vervaardigd van de futuristische Ecorunner VII.

Bekijk project
#

Camerabeschermkap voor bus

Voor een busvervoerder creëerde Protopro de behuizing van intelligente camera’s, die het aantal passagiers in de bus tellen.

Bekijk project
#

Bugaboo Boxer

In nauwe samenwerking met Bugaboo International hebben wij de schaaldelen van deze innovatieve koffer ontwikkeld

Bekijk project