Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Over ons 

Protopro: Dé partner voor prototypes & 0-series

Protopro is jouw professionele en betrouwbare partner voor het ontwikkelen van prototypes en 0-series. Ons bedrijf is onderdeel van PLASTICA THERMOFORMING, al ruim 75 jaar specialist op het gebied van vacuümvormen en thermovormen van producten uit kunststofplaat. Wij produceren onder meer voor de apparatenbouw, de automotive-industrie en de verlichtingbranche in Nederland en België.

Het team
Ons ervaren team bestaat uit vakbekwame kunststofengineers, die jouw wensen omzetten naar een vacuümvormbaar ontwerp. Op onze R&D-afdeling ontwerpen we zelf onze mallen en matrijzen, waarna deze in onze werkplaats worden geproduceerd. Omdat we vrijwel alles zelf ontwerpen en produceren, zijn de kosten laag en is de kwaliteit hoog. Vakkundig personeel en een up-to-date machinepark staan tot jouw beschikking gedurende het hele productieproces, zodat wij hoogstaande prototypes en 0-series afleveren. Wij zijn dan ook ISO gecertificeerd (ISO 9001: 2015 certificaat).

Uitgebreide mogelijkheden
Vacuümvormen, 3D printen, draperen, buigen, zetten, verlijmen, assemblage, zagen en frezen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden binnen Protopro. Wij denken vanaf het begin met je mee en kunnen je vanaf de eerste tekentafelschets begeleiden tot aan een tastbaar eindproduct. Je kunt altijd rekenen op onze expertise. Maak gebruik van onze toegevoegde waarde!

Stel je vraag
Heb je een vraag, uitdaging of probleem met betrekking tot het bewerken van kunststof? Of wil je weten wat Protopro kan betekenen op het gebied van vacuümvormen, thermovormen, 3D printen of rapid prototyping? Wij helpen je graag om jouw idee in (top)vorm te brengen.

Meer informatie
Vraag een offerte aan